Energieleveranciers

Hier vind u een compleet overzicht van de Nederlandse Energiebedrijven en energie-aanbieders. De laatste jaren zijn er flink wat energiebedrijven bij gekomen die allemaal de goedkoopste zijn. Natuurlijk kan dat niet en hebben wij op deze website de energieprijzen netjes op een rijtje zodat u een echt beeld krijgt van de prijzen en uiteraard de wijze waarop de energie verwekt zal worden. U kunt kiezen voor een energiebedrijf die energie haalt uit smerige kolencentrales of uit zeer gevaarlijk atoomcentrales. Maar als u een kleine bijdrage wilt leveren aan de natuur en aan de dieren kiest u natuurlijk voor Groene Energie. Ook deze energie kan zelfs goedkoper zijn. En al is deze energie soms iets duurder dan zal dit door uw deelname later veel goedkoper kunnen worden. Heeft u een hart? Steunt u een goed doel? Dan is groene energie iets voor u. Een geschikte aanbieder gevonden? Via de pagina overstappen van gas en licht vindt u alle info over het switchen van leverancier.

Energieleveranciers vergelijken

Wanneer er meer mensen zijn die voor groene energie kiezen zullen de kolencentrales en de atoomcentrales gaan sluiten omdat zij te weinig inkomsten zullen hebben. Hierdoor opent er een zeer grote markt voor groene energie en zullen de groene energiebedrijven als paddenstoelen uit de grond gaan schieten. Daardoor zal de prijs zelfs lager worden dan u nu betaald voor vieze milieuvervuilende energie. En geloof ons, als u energie gebruikt die niet groen is dan is dat net zo schadelijk voor de natuur dat als u 24 uur per dag constant in een Jeep rijdt met een 5 liter moter die 1 op 5 rijdt. Dit is zelfs nog een niet werkelijke vergelijking omdat de uitstoot van niet groene energie namelijk nog slechter is voor de natuur. en dat allemaal voor een paar dubbeltjes. Op onze website kun je gemakkelijk energie vergelijken.

Uiteraard hebben wij ook voor u een overzicht gemaakt met de meest actuele energieprijzen die de bedrijven momenteel voeren. Ook kunt u bij ons kosteloos informatie aanvragen over een bepaald bedrijf. In deze informatie leggen wij u duidelijk uit hoe de energie opgewekt word, welke prijs ze daarvoor vragen en in welke contractvormen. Ook hebben wij voor u uit gezocht of de klantenbehandeling goed is of niet. Wij zijn een geheel onafhankelijk geven u ook helemaal kosteloos een echt advies over de meest milieubewuste energieleveranciers en welk contractvorm u zou moeten aangaan om de scherpste prijs te krijgen in de hele energie markt. Wij hopen dat door deze website mensen bewust gaan kiezen voor groene stroom en wij willen de bezoekers van deze website laten inzien wat de schade is als u voor vuile energie kiest.

U kunt via deze website dus zelf energieprijzen vergelijken, energieprijzen door ons laten vergelijken en informatie verkrijgen die niet geleverd worden door de energiebedrijven zelf zoals de herkomst van de energie en de prijzen van de energie. Ook vind u hier welke energiebedrijven onderdeel zijn van grotere energiebedrijven. Zo kunt u te weten komen of de stroom die u gebruikt en het geld wat u aan uw energieleverancier betaald terecht komt bij groene energiebedrijven of bij vuile energiebedrijven. Op deze website vind u alle informatie over Energie. Zo vind u hier alle informatie over de energiesoorten die momenteel beschikbaar zijn op de energiemarkt, daarnaast vind u per bedrijf de informatie over de opwekking van hun energie. op deze manier kunt u rekening houden met het milieu en bepalen of de prijs in verhouding tot wat u krijgt scherp is. Zo zijn er een aantal energiebedrijven die alleen groene stroom leveren en voordeliger zijn dan de smerige kolencentrales en kerncentrales. Let dus goed op wat voor energie u afneemt en kijk voor welke prijs u ook een steentje kan bijdragen aan het milieu.