Gas en licht van Oxxio Vergelijk gaslicht en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over gas en licht van Oxxio? Via de adviestool spot jij de meest interessante welkomstkortingen van maart 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt ogenblikkelijk het goedkoopste Oxxio contract dat past bij jullie eisen. Overstappen gaat eenvoudig en probleemloos. Je doorzoek hier unieke aanbiedingen die jij via de sites van Oxxio kan bestellen.

Alle maatschappijen

Alle populaire partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Oxxio afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van Oxxio? Dat gaat zonder moeite met behulp van onze vergelijker. Vul jullie adresgegevens, energiegebruik en andere wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Oxxio”. Zo zoek je direct het goedkoopste contract dat aansluit bij jouw eisen. Goed om te weten: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten per kWh en m3. Let ook goed op verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag. Bovendien moet je goed letten op welkomstkorting. Op diverse contracten profiteer je al gauw van €190 voordeel (bezoek ook MAIN Energie of Anode Energie).

Gas en elektriciteit Oxxio vergelijken (tarieven maart 2024)

Oxxio is een populaire aanbieder van gas en stroom. Deze organisatie verkoopt contracten voor elk type huishouden. Vanzelfsprekend het modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Tip: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Uiteindelijk ben je dan het goedkoopste uit! Vandaag nog aanmelden bij Oxxio? Vul jouw gegevens in, en stap eenvoudig over naar een goedkoop gas en licht pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt uitkomst.

Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Oxxio

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Zit je al vast aan een Oxxio energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan de klantenservice. Je leverancier zorgt voor de adreswijzigingen. Neem je nog energie af bij een andere energiemaatschappij, en wens je een overstap naar Oxxio? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom leverancierkan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Vandaag Oxxio opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn en een boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Almere, Heemstede en Purmerend).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Oxxio

 1. Geef jouw postcode door
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Oxxio actie met welkomstpremie

Logischerwijs wil jij overstappen naar de meest royale Oxxio aanbiedingen van maart 2024. Of jij nou gaat voor zo’n kortlopend contract, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting op energie noemen we ook wel welkomstkorting. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €170 tot €275 (ligt aan het type contract). De geldende welkomstpremie wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus verstandig om elk jaar over te stappen van leverancier. De actuele welkomstkorting Oxxio in maart 2024 is zeker de moeite waard. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, vul jouw gegevens in, en vergelijk de Oxxio energiecontracten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Eigenaren van bestaande contracten krijgen soms korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-oxxio

De beste pakketten voor gas en stroom

 1. Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 2. Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 3. Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 4. Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van Oxxio en betaal minder voor gas en stroom!