Gas en licht van Anode Energie Vergelijk gaslicht en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over gas en licht van Anode Energie? Door onze specialisten spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juli 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt meteen het goedkoopste Anode Energie contract dat voldoet aan jullie eisen. Het oversluiten gaat eenvoudig en zonder problemen. Je vindt hier veel tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij Anode Energie kan aanschaffen.

Alle aanbieders

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot en met Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Anode Energie afsluiten

Mogen jullie overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Anode Energie? Dat is zo geregeld aan de hand van de vergelijker op deze site. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en additionele wensen in. Activeer het filter “Anode Energie”. Jij ziet nu accuraat het meest aantrekkelijke contract dat matcht met je specificaties. Goed om te weten: kijk niet alleen naar de kosten per kWh en m3. Houd ook rekening met verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Op diverse contracten ontvang je tot wel €205 korting (check ook RENDO Netwerken of NLE).

Gas en elektriciteit Anode Energie vergelijken (tarieven juli 2024)

Anode Energie is een erkende verstrekker van gas en stroom. Deze energieaanbieder biedt pakketten voor iedere consument. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Tip: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. In de praktijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening is dat het goedkoopst! Gaan jullie je aanmelden bij Anode Energie? Vul de vergelijker in, en stap à la minute over naar het voordeligste gas en licht pakket. Wat is mijn verbruik? De onderstaande tabel is een handig hulpmiddel.

Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Anode Energie

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Loopt er al een Anode Energie energiepakket, en ben je van plan te verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig aangeven aan je leverancier. Het team regelt de ondersteuning voor het oversluiten. Echter, heb je een contract bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Anode Energie? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw “nieuwe” stroom en gas leverancier kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Snel Anode Energie opzeggen? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn en een boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Delfzijl, Leeuwarden en Leiden).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Anode Energie

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Anode Energie actie met welkomstpremie

Logischerwijs ben jij benieuwd naar de meest royale Anode Energie aanbiedingen van juli 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €100 tot €220 (hangt af van de contracttermijn). De actuele welkomstpremie ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De geldende welkomstbonus Anode Energie in juli 2024 is aantrekkelijk. Waar wacht je nog op? Ga naar de vergelijkpagina, voer jouw verbruik in, en vergelijk alle bekende Anode Energie energiecontracten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten kunnen vaak wel profiteren van korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-anode-energie

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Anode Energie en bespaar op stroom en gas!