Gas en licht van NLE Vergelijk gaslicht en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over gas en licht van NLE? Middels onze specialisten bekijk jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van mei 2024. A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet ogenblikkelijk het goedkoopste NLE contract dat past bij jullie eisen. Overstappen van energie gaat simpel en prettig. Jij checkt alle tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van NLE kan aanschaffen.

Compleet aanbod

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Engie tot aan Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas en elektra!

Goedkoopste gas licht pakket NLE afsluiten

Mogen jullie overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van NLE? Dat is eenvoudig gedaan met behulp van onze vergelijker. Voer je adres, schatting van energieverbruik en extra filters in. Klik links op het merk “NLE”. Zo bekijk je gauw het meest aantrekkelijke contract dat in lijn is met jouw eisen. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door de kosten per kWh en m3. Let ook goed op verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstbonussen. Bij sommige leveranciers kan dit oplopen tot €190 korting (check ook HVC of Cogas).

Gas en elektriciteit Nederlandse Energie Maatschappij vergelijken (tarieven mei 2024)

NLE is een landelijke aanbieder van gas en stroom. De energieleverancier levert pakketten voor iedere consument. Onder andere het modelcontract, een vast of variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Tip: kies een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Concreet is elke jaar overstappen interessant. Per slot van rekening realiseer je de maximale besparing. Vandaag nog aanmelden bij NLE? Vul de vergelijker in, en stap rap over naar een voordelig gas en licht pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het schema hieronder biedt ondersteuning.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³
Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Overstappen naar NLE

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Loopt er al een NLE energiepakket, en ga ergens anders wonen? Dit kan je gewoon melden bij de service-afdeling. Je leverancier regelt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt er nog een contract bij een andere energiemaatschappij, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar NLE? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Snel NLE opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn in het contract en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Aalsmeer, Hardinxveld-Giessendam en Oosterhout).

Check het goedkoopste gas-licht van NLE

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

NLE actie met welkomstpremie

Logischerwijs wil jij overstappen naar de voornaamste Nederlandse Energie Maatschappij aanbiedingen van mei 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €120 – €250 (ligt aan het type contract). De geldende welkomstpremie wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus slim om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Deze welkomstbonus NLE in mei 2024 is aantrekkelijk. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote NLE energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen wel een korting krijgen op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-nle

Een van de pakketten van de NLE is op dit moment: Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas.

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiecontracten van NLE en bespaar op stroom en gas!