Gas en licht van HVC Vergelijk gaslicht en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over gas en licht van HVC? Op de zoekmachine spot jij de meest interessante welkomstkortingen van april 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft moeiteloos het goedkoopste HVC contract dat voldoet aan jullie eisen. Overstappen gaat simpel en vlug. Jullie spotten alle tijdelijke acties die men standaard niet bij KringloopEnergie HVC kan scoren.

Alle aanbieders

Alle landelijke providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Pure Energie.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas en elektra!

Goedkoopste gas licht pakket HVC afsluiten

Mogen jullie overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van HVC? Dat is niet moeilijk met behulp van onze vergelijker. Voer jouw postcode en huisnummer, energiegebruik en overige wensen in. Klik links op het merk “HVC”. Zo bekijk je ogenblikkelijk het meest aantrekkelijke contract dat rijmt met jouw wensen. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door het energietarief. Denk ook aan verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €145 korting (klik door naar Essent of Enduris).

Gas en elektriciteit HVC vergelijken (tarieven april 2024)

HVC is een populaire aanbieder van gas en stroom. De energieleverancier hanteert contracten in alle soorten en maten. Dan hebben we het over een modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief voor maximaal 1 jaar. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Per slot van rekening ben je dan het goedkoopste uit! Vandaag nog aanmelden bij HVC? Vul jouw gegevens in, en stap onmiddellijk over naar een voordelig gas en licht pakket. Wat is mijn verbruik? De onderstaande tabel kan je helpen.

Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.075 m³

Overstappen naar HVC KringloopEnergie

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Is er reeds sprake van een HVC energiepakket, en ga je verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan jullie huidige aanbieder. De aanbieder draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, en wil je overstappen naar HVC? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. De aanstaande aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Direct HVC KringloopEnergie opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of verstuur de opzegbrief. Vergeet niet de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Bennekom, Groningen en Oisterwijk).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van HVC

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

HVC actie met welkomstpremie

Begrijpelijk stap jij het liefst over naar de sterkste HVC aanbiedingen van april 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1-jarige verbintenis, of een 3- of 5 jarig contract, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze extra korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €105 tot €235 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstpremie gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus geen gek idee om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De actuele welkomstbonus HVC in april 2024 is weer interessant. Het is tijd voor actie! Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de HVC KringloopEnergie energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. De huidige contractanten ontvangen wel korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-hvc

Populaire gas-licht pakketten van HVC KringloopEnergie

 1. HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 2. HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 3. HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 4. HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van HVC en betaal minder voor gas en licht!