Gas en licht van Enduris Vergelijk gaslicht en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over gas en licht van Enduris? Op onze tool check je de huidige welkomstkortingen van februari 2024 voor alle pakketten en contracten. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet meteen het goedkoopste Enduris contract dat geschikt is voor jouw wensen. Overstappen gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Je doorzoek hier speciale aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij Enduris kan aanschaffen.

Compleet aanbod

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot Powerpeers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Enduris afsluiten

Kan jij overstappen op het goedkoopste gas licht pakket van Enduris? Dat is eenvoudig gedaan middels de vergelijker op onze website. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Ga links met je muis naar “Enduris”. Je checkt nu accuraat het beste en scherpste contract dat aansluit bij jouw eisen. Advies: beperkt je niet tot het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten. Vergeet daarnaast niet de welkomstbonus. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €250 voordeel (ga verder naar Vrijopnaam of Fenor).

Gas en elektriciteit Enduris vergelijken (tarieven februari 2024)

Enduris is een landelijke aanbieder van gas en stroom. Deze energiemaatschappij heeft contracten in alle soorten en maten. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Advies: ga eerst voor een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Want op die manier is dat het voordeligst! Wil jij je ook aanmelden bij Enduris? Vul jouw gegevens in, en stap snel over naar het voordeligste gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het schema hieronder is een handig hulpmiddel.

Soort huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Overstappen naar Enduris

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Daar hoef je weinig voor te doen: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een Enduris energiepakket, en ga ergens anders wonen? Dit kan je gewoon aangeven aan jullie huidige aanbieder. Je leverancier verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, maar wil je wel overstappen naar Enduris? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw “nieuwe” gas en stroom aanbiederkan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Wil je Enduris opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn en een boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Bloemendaal, Huizen en Schiedam).

Vind het goedkoopste gas-licht van Enduris

  1. Geef jouw postcode door
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Enduris actie met welkomstpremie

Begrijpelijk ben jij benieuwd naar de meest royale Enduris aanbiedingen van februari 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €140 t/m €235 (hangt af van de contracttermijn). De geldende welkomstpremie zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om elk jaar over te stappen van leverancier. De geldende welkomstkorting Enduris in februari 2024 moet jij in overweging nemen. Wacht niet langer! Open onze tool, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote Enduris energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractanten ontvangen wel korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-enduris

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van Enduris en bezuinig op gas en elektra!