Gas en licht vergelijken Huizen Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Om die reden is het slim om te achterhalen welke energieaanbieder het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Huizen vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Huizen [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één compleet abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de regio Huizen (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Huizen doe je wel bij één bedrijf. Dankzij de vergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Westland Infra prijzen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Huizen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? Hierna bekijk jij de scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €105 tot €160. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Huizen vegelijken. Hieronder tref jij de nominale tarieven voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Huizen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Huizen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €121,75 €133 €140,5
Tussenwoning €107,75 €141 €155,5 €165
Hoekwoning €131,5 €152 €167,75 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €168,5 €184,25 €192,5
Vrijstaand €177,5 €198 €213,5 €223,5
Modaal €123,5 €145,75 €161,5 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Huizen? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina detecteer je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, AWB, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je onmiddellijk middels onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Tegenwoordig vind je velerlei “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf is het beste? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Bemelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval zonder problemen de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt meteen de goedkoopste maatschappij (die levert in Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met 0CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Steeds meer Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je de totale beoordeling en recentelijke comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Huizen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Huizen is vandaag nog door het internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan flink oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Spankeren afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Huizen is ook mogelijk door geld te steken in “groene” energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Huizen vergelijken Nu een gas & elektra contract afsluiten en aanvragen