Gas en licht vergelijken Bemelen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energienota. Vandaar loont het om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Bemelen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bemelen [Update december 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de belangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Eijsden-Margraten (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Bemelen is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Dankzij de gaslicht-vergelijker bekijk je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het 7-stappen model (of bezoek overstappen Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, zon, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bemelen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is gepast bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten december 2023

Kiezen jullie voor Essent, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? In de kolommen hierna vind jij een aantal vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €90 en €200. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Bemelen vegelijken. Onderstaand detecteer je mogelijke tarieven voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Bemelen. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder vind je het geschatte energieverbruik in de regio Eijsden-Margraten.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €122,5 €131,25 €142
Tussenwoning €107,75 €139,5 €152,5 €165
Hoekwoning €129,75 €150 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €184,5 €193,75
Bungalow €176,75 €198 €214,25 €221,5
Modaal €122 €145,75 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Meestal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Bemelen? Of je nu klant bent bij Greenchoice of Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten reduceren kan op verschillende manieren. Hierna vind jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je gemakkelijk door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig vind je allerlei “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijv. zonneboiler, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Sinderen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan onmiddellijk de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal consumenten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Bemelen.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Check om die reden de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bemelen kan eenvoudig in een online omgeving. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Leeuwarden afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Bemelen is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Bemelen vergelijken Probleemloos een elektra & gas contract afsluiten & aanvragen