Gas en licht van Noordelijk Lokaal Duurzaam Vergelijk gaslicht en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over gas en licht van Noordelijk Lokaal Duurzaam? Op de zoekmachine bekijk jij de huidige welkomstkortingen van april 2024 voor alle pakketten en contracten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft probleemloos het goedkoopste Noordelijk Lokaal Duurzaam contract dat voldoet aan je verbruikt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Jullie spotten alle speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij Noordelijk Lokaal Duurzaam kan bestellen.

Complete vergelijking

Alle populaire providers vergelijken. Van Engie tot aan UnitedConsumers.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €345 per jaar.

A la minute overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Noordelijk Lokaal Duurzaam afsluiten

Mag je overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Noordelijk Lokaal Duurzaam? Dat doe je eenvoudig wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Klik links op het merk “Noordelijk Lokaal Duurzaam”. Zo bekijk je ogenblikkelijk het goedkoopste contract dat in lijn is met jouw eisen. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de prijzen van energie. Check ook aspecten als verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Op diverse contracten kan dit oplopen tot €185 korting (bekijk ook Innova Energie of Coteq Netbeheer).

Gas en elektriciteit Noordelijk Lokaal Duurzaam vergelijken (tarieven april 2024)

Noordelijk Lokaal Duurzaam is een populaire leverancier van gas en stroom. Deze energieaanbieder levert contracten in alle soorten en maten. Onder andere het modelcontract, een variabel of vast tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Handig: stap over naar het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. Concreet is elke jaar overstappen interessant. Want op die manier is dat het goedkoopst! Direct aanmelden bij Noordelijk Lokaal Duurzaam? Start met vergelijken, en stap snel over naar een goedkoop gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel biedt uitkomst.

Type woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Noordelijk Lokaal Duurzaam

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: afsluiten en leveren. Ben jij al gebonden aan een Noordelijk Lokaal Duurzaam energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon kenbaar maken aan je leverancier. Het team draagt zorg voor de wijziging in het adressenbestand. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, en wil je overstappen naar Noordelijk Lokaal Duurzaam? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw “nieuwe” gas en stroom leverancierkan hierin ondersteunen.

Contract opzeggen
Ga je Noordelijk Lokaal Duurzaam opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Vergeet niet de geldende opzegtermijn en boeteconstructies bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Alkmaar, Hattem en Oss).

Goedkoopste gas-licht van Noordelijk Lokaal Duurzaam

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Selecteer optioneel groene stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Noordelijk Lokaal Duurzaam actie met welkomstpremie

Vanzelfsprekend sluit jij je abonnement over naar de beste Noordelijk Lokaal Duurzaam aanbiedingen van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1-jarige verbintenis, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is altijd korting te verdienen. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €90 tot €270 (hangt af van de contracttermijn). De actuele welkomstpremie wordt verrekend met de jaarafrekening. Wij raden dus aan om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De actuele welkomstkorting Noordelijk Lokaal Duurzaam in april 2024 is zeker de moeite waard. Ga direct aan de slag. Start met vergelijken, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle bekende Noordelijk Lokaal Duurzaam energiecontracten voor de beste aanbieding. Let wel: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-noordelijk-lokaal-duurzaam

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van Noordelijk Lokaal Duurzaam en bezuinig op gas en elektra!