Gas en licht vergelijken Oss Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar loont het om te controleren welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Oss vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oss [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier uit de omgeving Oss (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Oss kan gemakkelijk bij één organisatie. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek energieleverancier Engie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oss.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is toereikend bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? Hierna bekijk jij de top energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen behoorlijk per huis. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €100 tot €160. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oss vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij mogelijke prijzen voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Oss. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Oss.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €121 €132,75 €141,25
Tussenwoning €107 €139 €154,5 €165,5
Hoekwoning €131,5 €150,25 €167,75 €178
2 onder 1 kap €146,25 €168,25 €184 €192
Vrijstaand €176,25 €199,5 €213 €224,25
Modaal €123 €144,25 €161 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Oss? Of je nu klant bent bij Eneco en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand bekijk je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat meteen aan de hand van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er veel groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Havelte vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan onmiddellijk de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor lees je de totale beoordeling en de laatste comments van andere consumenten voor energiebedrijven Oss.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer altijd jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oss gaat nu via de pc. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn aanzienlijk gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ane afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oss kan natuurlijk door een belang te nemen in verantwoorde systemen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oss vergelijken Probleemloos een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten