Gas en licht vergelijken Havelte Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Hierdoor loont het om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Havelte vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Havelte [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de basis aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Westerveld (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Havelte is gewoon mogelijk bij één organisatie. Dankzij de vergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Allure Energie groene stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, groen uit EU, zon, groen uit NL, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Havelte.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is zat bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? In de volgende lijst vind je onze vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren behoorlijk per huis. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €105 tot €235. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Havelte vegelijken. In onderstaand schema vind je mogelijke prijzen voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Havelte. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Westerveld.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,5 €131,25 €143,5
Tussenwoning €108,75 €138,5 €152,5 €163,25
Hoekwoning €129,75 €149,25 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €146 €170,25 €184 €192
Bungalow €177 €199 €215,25 €223,5
Doorsnee €123,5 €146 €158,75 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Havelte? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en/of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website vind je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “apparaten uitschakelen ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Nefit of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit moeiteloos aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Tegenwoordig is er keuzen uit velerlei groene oplossingen die op lage kosten draaien. Onder andere warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Aalsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met o.a. zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste beoordeling

Enkele consumenten hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recentelijke reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Havelte.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Havelte kan vandaag nog in een online omgeving. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn altijd lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Rozendaal afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Havelte? Doe dit door een belang te nemen in milieuvriendelijke systemen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Havelte vergelijken Direct een gas en stroom contract afsluiten & aanvragen