Gas en licht vergelijken Aalsum Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gasverbruik zie je terug in de energienota. Om die reden is het goed om te achterhalen welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Aalsum vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van deze website kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Aalsum [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier werkzaam rondom Dongeradeel (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Aalsum is gewoon mogelijk bij één leverancier. Middels gaslichtafsluiten.nl bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over stroom en gas van Qurrent).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Aalsum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Vattenfall, Essent, Pure Energie, Eneco, NLE of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers? Hierna detecteer je onze veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren enorm per gezin. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €105 en €160. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Aalsum vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de modale gas-licht kosten voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Aalsum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna tref je het geschatte energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €123,25 €132,5 €140,25
Tussenwoning €109,25 €139,5 €154,5 €163
Hoekwoning €129,75 €149,75 €169 €178
2 onder 1 kap €146,75 €167,5 €182,75 €192,25
Bungalow €178,75 €200 €214,25 €224,25
Doorsnee €124,5 €147,5 €159 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (als. Stedin). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Aalsum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of koop een HR-ketel van AWB, Intergas, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit meteen aan de hand van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Heden ten dage vind je veel groene systemen die goedkoop verwarmen. Onder andere biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In ons land zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Renesse vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval nu de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je spot snel de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Opvallend veel consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Aalsum.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Aalsum werkt à la minute in een online omgeving. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in It Heidenskip afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Aalsum? Dat kan door te gaan voor verantwoorde systemen zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Aalsum vergelijken Moeiteloos een elektra & gas abonnement aanvragen + afsluiten