Gas en licht van Qurrent Vergelijk gaslicht en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van Qurrent? Op de adviestool doorzoek je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van april 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet direct het goedkoopste Qurrent contract dat past bij jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Jij bekijkt hier tijdelijke acties die je niet via de website van Qurrent kan regelen.

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van E.ON tot aan UnitedConsumers.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €285 per jaar.

A la minute overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Qurrent afsluiten

Wil jij overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Qurrent? Dat doe je eenvoudig wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer je adres, gas & stroomverbruik en andere wensen in. Aan de linkerkant vind je “Qurrent”. Zo bekijk je snel het voordeligste contract dat aansluit bij jouw wensen. Let op: kijk verder dan alleen de prijzen van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Bij sommige leveranciers ontvang je tot wel €220 voordeel (lees ook verder over Vattenfall of De Vastelastenbond).

Gas en elektriciteit Qurrent vergelijken (tarieven april 2024)

Qurrent is een erkende dienstverlener van gas en stroom. De energieleverancier hanteert verschillende soorten pakketten. Vanzelfsprekend het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Tip: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. Concreet ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Want op die manier is dat het goedkoopst! Wil jij je ook aanmelden bij Qurrent? Start met vergelijken, en stap direct over naar een voordelig gas en licht pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? De tabel hieronder kan je helpen.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.000 m³

Overstappen naar Qurrent

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Heb je al een Qurrent energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar je leverancier. Je leverancier verzorgt de adreswijzigingen. Loopt er nog een contract bij een andere energieaanbieder, en ben je van plan over te stappen naar Qurrent? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw “nieuwe” stroom en gas aanbieder kan hierin ondersteunen.

Contract opzeggen
Vandaag Qurrent opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en de hoogte van de boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Venray, Heerhugowaard en Renkum).

Vind het goedkoopste gas-licht van Qurrent

 1. Voer jouw locatie in
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Qurrent actie met welkomstpremie

Logischerwijs wil jij overstappen naar de grootste Qurrent aanbiedingen van april 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €165 tot €265 (hangt af van de contracttermijn). De actuele welkomstpremie gaat weer van je jaarrekening af. Wij raden dus aan om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De geldende welkomstkorting Qurrent in april 2024 is weer interessant. Het is tijd voor actie! Start met vergelijken, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk alle Qurrent energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-qurrent

Actuele pakketten en contracten

 1. Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 2. Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 3. Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 4. Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 5. Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 6. Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van Qurrent en betaal minder voor gas en stroom!