Gas en licht vergelijken Venray Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas drukt zwaar op jouw energierekening. Hierom is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Venray vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Venray [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier in de regio Venray (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Venray is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over voordelig tarief Enduris).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, wind, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Venray.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? Onderstaand tref jij actuele meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energienota ligt tussen de €120 en €220. Meteen de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Venray vegelijken. In de tabel bekijk je aannemelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Venray. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder vind je het verwachte energieverbruik in de regio Venray.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €121,75 €130,25 €142,25
Tussenwoning €107,75 €139,5 €154 €164,75
Hoekwoning €129,75 €152,5 €167 €177,25
2 onder 1 kap €145,25 €170,5 €181,25 €193,75
Bungalow €176,5 €197,25 €215,5 €223
Gemiddeld €124,5 €144,5 €161 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Venray? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en/of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina tref jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Remeha, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit meteen op basis van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment zijn er interessante “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Moordrecht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval gemakkelijk de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met onder andere groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Een deel van de Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar het klantcijfer en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Venray.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer als eerste de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Venray werkt à la minute via de pc. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn een stuk lager dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Foxwolde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Venray? Dat kan door te investeren in verantwoorde systemen als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Venray vergelijken Zonder moeite een gas & licht contract aanvragen en afsluiten