Gas en licht vergelijken Moordrecht Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het goed om na te gaan welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Moordrecht vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Moordrecht [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Zuidplas (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Moordrecht kan gemakkelijk bij één organisatie. Door middel van de energievergelijker achterhaal je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek energie van Powerpeers).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen, wind, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Moordrecht.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is genoeg bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? In de volgende lijst tref jij onze veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen flink per huis. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €85 – €175. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Moordrecht vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je de modale energiekosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Moordrecht. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Zuidplas.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €120,75 €131,75 €141,75
Tussenwoning €106,5 €138,25 €152,5 €162,75
Hoekwoning €130,75 €152,25 €167 €178
2 onder 1 kap €147 €169 €183,25 €194,25
Villa €179,25 €199,5 €214,75 €222
Gemiddeld €121,75 €145,5 €159,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Moordrecht? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en/of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder vind je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Intergas of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je à la minute via onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Nederland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Emmeloord vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan moeiteloos de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Of willen jullie stroom en gascontracten met onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Opvallend veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen lees je de gemiddelde cijfers en recente recensies van klanten voor energiebedrijven Moordrecht.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Moordrecht kan simpelweg online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Wijster afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Moordrecht? Doe dit door geld te steken in verantwoorde installaties zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Moordrecht vergelijken Snel een gas en licht contract aanvragen & afsluiten