Gas en licht vergelijken Wijster Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Daarom is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wijster vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van deze website kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wijster [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf actief in de buurt van Midden-Drenthe (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Wijster doe je wel bij één partij. Door middel van de energievergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de stappen hieronder (of check vergelijk tarieven MAIN Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit EU, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wijster.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de opsomming vind je actuele populaire energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €75 – €195. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wijster vegelijken. In de tabel zie je de doorsnee gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Wijster. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder vind je het verwachte energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €121,5 €133,25 €143,5
Tussenwoning €107,5 €138,5 €154,75 €165
Hoekwoning €130 €151,75 €168,25 €177,5
2 onder 1 kap €147,5 €169,5 €182,25 €191,75
Bungalow €178,25 €197,5 €213,25 €221,75
Modaal €122 €144,25 €159,25 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (zoals Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Vaak is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Wijster? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Intergas of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat moeiteloos middels onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op het ogenblik zijn er veel duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder is het beste? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Oostburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan zonder problemen de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Meer en meer huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en actuele comments van klanten voor energiebedrijven Wijster.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wijster werkt meteen door het internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen sterk oplopen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Heerjansdam afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Wijster kan natuurlijk door een belang te nemen in groene oplossingen als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wijster vergelijken Direct een gas en licht abonnement aanvragen + afsluiten