Gas en licht van MAIN Energie Vergelijk gaslicht en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over gas en licht van MAIN Energie? Door de adviestool spot jij alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van april 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt onmiddellijk het goedkoopste MAIN Energie contract dat aansluit op jullie eisen. Overstappen van energie gaat moeiteloos en prettig. Jij bekijkt hier speciale acties die jij via de sites van MAIN Energie kan scoren.

Alle maatschappijen

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Energieflex tot en met Qwint.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket MAIN Energie afsluiten

Willen jullie overstappen en wil jij het goedkoopste gas licht pakket van MAIN Energie? Dat gaat zonder moeite middels de vergelijker op onze website. Voer jouw postcode en huisnummer, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “MAIN Energie”. Zo zoek je gauw het beste en scherpste contract dat aansluit bij jullie behoeften. Goed om te weten: de kosten worden niet enkel bepaald door de prijzen van energie. Check ook aspecten als verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag. Vergeet daarnaast niet de korting voor nieuwe klanten. Op diverse contracten kan dit oplopen tot €220 korting (check ook Huismerk Energie of RENDO Netwerken).

Gas en elektriciteit MAIN Energie vergelijken (tarieven april 2024)

MAIN Energie is een populaire leverancier van gas en stroom. De energieleverancier heeft contracten in alle soorten en maten. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Tip: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. In de praktijk is elke jaar overstappen interessant. Op den duur betaal je dan het minst voor energie! Vandaag nog aanmelden bij MAIN Energie? Start met vergelijken, en stap vlug over naar het goedkoopste gas en licht. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht wat je hierna vindt kan je helpen.

Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 725 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.950 m³

Overstappen naar MAIN Energie

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe woningen geldt: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Is er reeds sprake van een MAIN Energie energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je (online) aangeven aan jullie huidige aanbieder. Het team verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar MAIN Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Snel MAIN Energie opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Check hiervoor wel even de actuele opzegtermijn en de hoogte van de boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Kampen, Harderwijk en Ommen).

Vind het goedkoopste gas-licht van MAIN Energie

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Kies optioneel voor duurzame energie.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

MAIN Energie actie met welkomstpremie

Uiteraard ben jij benieuwd naar de meest royale MAIN Energie aanbiedingen van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting op energie wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €160 – €235 (hangt af van de contracttermijn). De beloofde welkomstpremie wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus aan te raden om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De beloofde welkomstbonus MAIN Energie in april 2024 moet je zeker eens bekijken. Waar wacht je nog op? Ga naar de vergelijkpagina, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de grote MAIN Energie energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractanten krijgen soms korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-main-energie

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van MAIN Energie en betaal minder voor gas en licht!