Gas en licht vergelijken Kampen Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energienota. Daarom is het slim om na te gaan welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Kampen vergelijken? Vul jouw locatie en verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kan je als consument zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kampen [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Kampen (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Kampen doe je wel bij één organisatie. Via gaslichtafsluiten.nl vind jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Greenchoice kosten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Kampen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is afdoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers? Hierna detecteer je de huidige scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren wel per gezin. De maandelijkse energienota ligt tussen de €105 – €195. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan via de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Kampen vegelijken. In het schema hieronder bekijk je geschatte energiekosten voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Kampen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Kampen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123 €130,75 €141,25
Tussenwoning €108,5 €139 €153,25 €163,25
Hoekwoning €130,75 €152,5 €166,25 €177,75
2 onder 1 kap €145 €168 €181,75 €192,75
Villa €177,5 €197,75 €214 €224,5
Gemiddeld €121,25 €144,25 €161,5 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Kampen? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina achterhaal je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat eenvoudig op basis van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit meerdere duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Blitterswijck vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan gemakkelijk de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Overijssel) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste ratings

Opvallend veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en recente meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Kampen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Controleer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kampen is probleemloos via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn regelmatig betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Susteren afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Kampen? Dat kan door te kiezen voor milieuvriendelijke installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Kampen vergelijken Probleemloos een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen