Gas en licht vergelijken Susteren Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt zie je terug in de energienota. Vandaar is het geen gek idee om te zien welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Susteren vergelijken? Geef je woongegevens en verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van deze website kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Susteren [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Echt-Susteren (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Susteren is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over gas van Energiedirect.nl).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, zon, groen uit NL, groen, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Susteren.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is zat bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Eneco, Essent, NLE, Vattenfall of Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent? Hierna zie je onze scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten fluctueren enorm per huishouden. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €85 en €220. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Susteren vegelijken. In de tabel ontdek je aannemelijke prijzen voor verschillende woningtypes en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Susteren. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Echt-Susteren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,75 €131,25 €140,25
Tussenwoning €107 €138,25 €152,75 €164,25
Hoekwoning €129,5 €150,75 €169 €176,5
2 onder 1 kap €145,25 €170,5 €181,75 €193,5
Villa €178 €197,75 €215 €224,5
Standaard €124 €145 €161,25 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In de regel zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Susteren? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy en HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Zoals “haal opladers uit het stopcontact ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat meteen aan de hand van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit diverse groene energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Loenen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan gemakkelijk de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan zeker de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Goede recensies

Een deel van de Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en nieuwe recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Susteren.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check als eerste jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Susteren gaat meteen via internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan die voor consumenten. De compensatie kan hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Driewegen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Susteren kan natuurlijk door te gaan voor groene systemen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Susteren vergelijken Nu een gas & elektra contract afsluiten & aanvragen