Gas en licht van Energiedirect.nl Vergelijk gaslicht en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over gas en licht van Energiedirect.nl? Op de adviestool vind je de meest interessante welkomstkortingen van juni 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig het goedkoopste Energiedirect.nl contract dat geschikt is voor jullie eisen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en zonder problemen. Je vindt hier veel tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij Energiedirect.nl kan aanschaffen.

Complete vergelijking

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Essent tot Vandebron.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas en elektra!

Goedkoopste gas licht pakket Energiedirect.nl afsluiten

Kan je overstappen op het goedkoopste gas licht pakket van Energiedirect.nl? Dat is niet moeilijk aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer je adres, schatting van energieverbruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Energiedirect.nl”. Jij ziet nu meteen het beste en scherpste contract dat in lijn is met je specificaties. Goed om te weten: de kosten worden niet enkel bepaald door de kosten per kWh en m3. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstkortingen. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €210 korting (bekijk ook De Vastelastenbond of Qwint).

Gas en elektriciteit Energiedirect.nl vergelijken (tarieven juni 2024)

Energiedirect.nl is een erkende aanbieder van gas en stroom. Deze energieaanbieder verkoopt contracten voor elk type huishouden. Dan hebben we het over een modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Ons advies: kies een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Op den duur realiseer je de maximale besparing. Online aanmelden bij Energiedirect.nl? Begin dan met onze vergelijker, en stap vlug over naar het voordeligste gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het schema hieronder is een handig hulpmiddel.

Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Energiedirect.nl

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: afsluiten en leveren. Heb je al een Energiedirect.nl energiepakket, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon melden bij de service-afdeling. De klantenservice regelt het overzetten van het huidige contract. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieaanbieder, maar wil je wel overstappen naar Energiedirect.nl? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom leverancierkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Wil je Energiedirect.nl opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of verstuur de opzegbrief. Controleer altijd de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Zevenaar, Emmen en Meppel).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Energiedirect.nl

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiedirect.nl actie met welkomstpremie

Uiteraard sluit jij je abonnement over naar de sterkste Energiedirect.nl aanbiedingen van juni 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig (kortlopend) abonnement, of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €140 tot €290 (afhankelijk van je contracttermijn). De geldende welkomstpremie wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus slim om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De beloofde welkomstkorting Energiedirect.nl in juni 2024 is aantrekkelijk. Stap vandaag nog over. Open onze tool, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle bekende Energiedirect.nl energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Huidige klanten krijgen soms korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-energiedirect-nl

Kies voor een van de onderstaande pakketten

  1. Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
  2. Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  3. Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Energiedirect.nl en betaal minder voor gas en licht!