Gas en licht van De Vastelastenbond Vergelijk gaslicht en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van De Vastelastenbond? Door deze website vind je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juni 2024. Nu direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft snel het goedkoopste De Vastelastenbond contract dat aansluit bij jullie uitgaven. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en vlug. Jij bekijkt hier exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij De Vastelastenbond kan afsluiten.

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan MAIN Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket De Vastelastenbond afsluiten

Kunnen jullie overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van De Vastelastenbond? Dat gaat zonder moeite met behulp van onze vergelijker. Vul jullie adresgegevens, verbruik en additionele wensen in. Selecteer aan de linkerkant “De Vastelastenbond”. Je checkt nu accuraat het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij je specificaties. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten per kWh en m3. Let ook goed op verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstbonussen. Op sommige pakketten ontvang je tot wel €160 voordeel (lees ook verder over Allure Energie of Oxxio).

Gas en elektriciteit De Vastelastenbond vergelijken (tarieven juni 2024)

De Vastelastenbond is een populaire verstrekker van gas en stroom. Deze energieaanbieder hanteert contracten voor elk type huishouden. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Handig: kies een vast tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Als je slim bent is elke jaar overstappen interessant. Op den duur is dat het goedkoopst! Vandaag nog aanmelden bij De Vastelastenbond? Vul jouw gegevens in, en stap probleemloos over naar een voordelig gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De tabel hieronder is een handig hulpmiddel.

Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.950 m³

Overstappen naar De Vastelastenbond

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvragen en activeren. Heb je al een De Vastelastenbond energiepakket, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch aangeven aan je leverancier. De klantenservice regelt het overzetten van het huidige contract. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, en ben je van plan over te stappen naar De Vastelastenbond? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom aanbiederdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Nu De Vastelastenbond opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Deventer, Dronten en Losser).

Vind het goedkoopste gas-licht van De Vastelastenbond

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Selecteer optioneel groene stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

De Vastelastenbond actie met welkomstpremie

Natuurlijk ben jij benieuwd naar de voornaamste De Vastelastenbond aanbiedingen van juni 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is altijd korting te verdienen. Deze korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €95 – €205 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De actuele welkomstpremie wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus verstandig om elk jaar over te stappen van leverancier. De welkomstbonus De Vastelastenbond in juni 2024 is aantrekkelijk. Stap vandaag nog over. Gebruik onze vergelijker, vul jouw gegevens in, en vergelijk alle De Vastelastenbond energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-de-vastelastenbond

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiecontracten van De Vastelastenbond en betaal minder voor gas en stroom!