Gas en licht vergelijken Deventer Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Deventer vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Deventer [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier in de regio Deventer (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Deventer doen de meesten bij één maatschappij. Middels de vergelijker zie je de voordeligste. Hoe dat werkt? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Anode Energie 3 jaar contract april 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Deventer.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie of ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna achterhaal je actuele meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen nogal per woning. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €85 – €240. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Deventer vegelijken. In de tabel detecteer je aannemelijke tarieven voor enkele soorten woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Deventer. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Deventer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €121,25 €130,25 €142,75
Tussenwoning €108,5 €140 €153,25 €165,5
Hoekwoning €129,25 €151,25 €168,5 €178,5
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €182,25 €194
Bungalow €176,25 €200,5 €212,75 €222
Standaard €122,25 €147 €158,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is een stroomprobleem heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Deventer? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hierna bekijk je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. O.a. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Geen open haard gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij direct op basis van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van veel verantwoorde producten die goedkoper in gebruik zijn. Zoals pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Velsen-Zuid vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval snel de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Een groeiend aantal Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en actuele reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Deventer.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer hierom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Deventer gaat vlug via de pc. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn altijd goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen in het geval je veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Nieuwaal afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Deventer kan natuurlijk door te kiezen voor “groene” installaties zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Deventer vergelijken Zonder moeite een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten