Gas en licht van Allure Energie Vergelijk gaslicht en bespaar tot €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over gas en licht van Allure Energie? Middels de vergelijker doorzoek je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt moeiteloos het goedkoopste Allure Energie contract dat voldoet aan jouw wensen. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en snel. Jij checkt alle exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij Allure Energie kan regelen.

Alle organisaties

Alle grote providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot Vattenfall.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Allure Energie afsluiten

Mogen jullie overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Allure Energie? Dat is eenvoudig gedaan met behulp van onze vergelijker. Geef je straatnaam, verbruik en andere wensen in. Ga links met je muis naar “Allure Energie”. Je checkt nu snel het voordeligste contract dat in lijn is met jullie behoeften. Tip: beperkt je niet tot een tarief voor verbruikt stroom + gas. Houd ook rekening met vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkortingen. Bij sommige leveranciers kan dit oplopen tot €125 voordeel (ga verder naar Endinet Groep of MAIN Energie).

Gas en elektriciteit Allure Energie vergelijken (tarieven juni 2024)

Allure Energie is een populaire dienstverlener van gas en stroom. Deze energieaanbieder levert allerlei soorten contracten. Onder andere het modelcontract, variabele en vaste tarieven, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Belangrijk: stap over naar het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Feitelijk stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Wil jij je ook aanmelden bij Allure Energie? Vul jouw gegevens in, en stap probleemloos over naar het goedkoopste gas en licht pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht hieronder kan je helpen.

Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Allure Energie

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Daar hoef je weinig voor te doen: afsluiten en leveren. Zit je al vast aan een Allure Energie energiepakket, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan je leverancier. Je leverancier verzorgt de adreswijzigingen. Heb je te maken met een contract bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar Allure Energie? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jullie volgende stroom en gas leverancier doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Nu Allure Energie opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd de actuele opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Delft, Laren en Tilburg).

Check het goedkoopste gas-licht van Allure Energie

  1. Geef jouw postcode door
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Allure Energie actie met welkomstpremie

Verklaarbaar stap jij het liefst over naar de grootste Allure Energie aanbiedingen van juni 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3 jarig contract met meer zekerheid, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €170 t/m €195 (afhankelijk van je contracttermijn). Deze welkomstpremie wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. De actuele welkomstkorting Allure Energie in juni 2024 is weer interessant. Ga direct aan de slag. Klik op “vergelijken”, vul jouw gegevens in, en vergelijk alle Allure Energie energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. De huidige contractanten kunnen vaak wel profiteren van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-allure-energie

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiecontracten van Allure Energie en bezuinig op gas en elektra!