Gas en licht vergelijken Delft Snel leveranciers vergelijken en bespaar €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Vandaar loont het om te checken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Delft vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Met behulp van de vergelijker kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Delft [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Delft (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Delft doen de meesten bij één maatschappij. Dankzij de gaslicht-vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek Vattenfall 1 jaar contract juni 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, zon, groen uit EU, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Delft.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie? Hierna bekijk jij de vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €105 – €180. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Delft vegelijken. In onderstaand schema bekijk je geschatte tarieven voor populaire soorten woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Delft. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Delft.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €123 €133 €143,25
Tussenwoning €106,5 €139,5 €153,25 €164,5
Hoekwoning €130,5 €150,75 €167,5 €177,75
2 onder 1 kap €146,25 €167,25 €182,25 €194
Vrijstaand €179,5 €199,75 €213,25 €222,5
Gemiddeld €123,25 €144,5 €160,25 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Delft? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “gebruik alleen A++ producten ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij snel d.m.v. onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Tegenwoordig bestaan er velerlei duurzame systemen die goedkoop verwarmen. Denk aan biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Varsselder vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan probleemloos de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Steeds meer Nederlanders willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het cijfer en betrouwbare reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Delft.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Controleer eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Delft is direct online. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn altijd lager dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Niekerk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Delft? Dat kan door te beleggen in duurzame systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Delft vergelijken Snel een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen