Gas en licht van Endinet Groep Vergelijk gaslicht en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in gas en licht van Endinet Groep? Aan de hand van onze specialisten vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van april 2024. Nu direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt vlug het goedkoopste Endinet Groep contract dat geschikt is voor jullie eisen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en snel. Je vindt hier veel speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij Endinet Groep kan scoren.

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas en elektra!

Goedkoopste gas licht pakket Endinet Groep afsluiten

Kan jij overstappen naar het goedkoopste gas licht pakket van Endinet Groep? Dat is niet moeilijk aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer je adres, verbruik en ander zoekwensen in. Selecteer aan de linkerkant “Endinet Groep”. Je checkt nu snel het voordeligste contract dat aansluit bij jouw eisen. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag. Vergeet daarnaast niet de korting voor nieuwe klanten. Bij sommige leveranciers kan dit oplopen tot €170 voordeel (bezoek ook Enexis of Huismerk Energie).

Gas en elektriciteit Endinet Groep vergelijken (tarieven april 2024)

Endinet Groep is een landelijke aanbieder van gas en stroom. Deze energieaanbieder biedt pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Let op: ga voor het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Onderaan de streep ben je dan het goedkoopste uit! Direct aanmelden bij Endinet Groep? Begin dan met onze vergelijker, en stap snel over naar een goedkoop gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het schema hieronder biedt ondersteuning.

Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.250 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Overstappen naar Endinet Groep

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Loopt er al een Endinet Groep energiepakket, en ga je binnenkort verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig aangeven aan de service-afdeling. De medewerker zorgt voor de ondersteuning voor het oversluiten. Echter, heb je een contract bij een andere energiemaatschappij, en wens je een overstap naar Endinet Groep? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jullie volgende gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Nu Endinet Groep opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd de opzegtermijn en boeteconstructies bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Capelle aan den IJssel, Katwijk en Soest).

Vind het goedkoopste gas-licht van Endinet Groep

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Endinet Groep actie met welkomstpremie

Uiteraard ben jij benieuwd naar de meest royale Endinet Groep aanbiedingen van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, je kunt altijd korting krijgen. Deze extra korting noemen we ook wel welkomstkorting. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €185 t/m €255 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De geldende welkomstpremie gaat weer van je jaarrekening af. Wij raden dus aan om elk jaar over te stappen van leverancier. De beloofde welkomstkorting Endinet Groep in april 2024 is weer interessant. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de bekende Endinet Groep energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Huidige klanten kunnen wel een korting krijgen op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-endinet-groep

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiecontracten van Endinet Groep en bespaar op licht en gas!