Gas en licht vergelijken Katwijk Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energierekening. Hierdoor loont het om te vergelijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Katwijk vergelijken? Geef je woongegevens plus energieverbruik in. Geholpen door de vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal jij onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Katwijk [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest elementaire aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Katwijk (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Katwijk kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door gebruik te maken van deze website zie je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de stappen hieronder (of check Powerpeers kosten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL, groen uit EU, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Katwijk.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket voldoet in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE of Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl? Hierna tref je een aantal veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen enorm per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €105 – €245. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Katwijk vegelijken. Hieronder ontdek je aannemelijke prijzen voor enkele woningtypes en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Katwijk. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Katwijk.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €122,5 €132,25 €142
Tussenwoning €107 €140,25 €152,5 €163
Hoekwoning €130,25 €150,75 €166,5 €179,5
2 onder 1 kap €146,75 €170 €181,5 €193,75
Bungalow €179,25 €198,5 €215 €223
Standaard €123 €145,25 €158,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Katwijk? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna vind je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit gemakkelijk door gebruik van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Vandaag de dag is er keuzen uit veel milieuvriendelijke oplossingen die op lage kosten draaien. Zoals zonneboiler, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Boerakker vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan zonder problemen de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Goede recensies

Opvallend veel Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en recentelijke recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Katwijk.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Katwijk werkt binnen no-time door het internet. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet met en zonder BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak lager dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in t Veld afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Katwijk kan natuurlijk door te gaan voor “groene” systemen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Katwijk vergelijken Eenvoudig een gas en licht abonnement aanvragen & afsluiten