Gas en licht van Powerpeers Vergelijk gaslicht en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over gas en licht van Powerpeers? Door de vergelijker doorzoek je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt eenvoudig het goedkoopste Powerpeers contract dat past bij jullie eisen. Overstappen van energie gaat handig en is zo gepiept. Jij checkt alle speciale acties die je niet op de reguliere manier bij Powerpeers kan regelen.

Alle pakketten

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Eneco tot HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €295 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Powerpeers afsluiten

Wil jij overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Powerpeers? Dat is niet moeilijk middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en additionele wensen in. Aan de linkerkant vind je “Powerpeers”. Jij ziet nu snel het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij jouw eisen. Tip: kijk niet alleen naar de kosten van energie. Denk ook aan verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkorting. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €130 voordeel (bezoek ook NLE of Budget Energie).

Gas en elektriciteit Powerpeers vergelijken (tarieven juni 2024)

Powerpeers is een landelijke verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier hanteert allerlei soorten contracten. Dan hebben we het over een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Tip: kies een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Als je slim bent ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Uiteindelijk realiseer je de maximale besparing. Direct aanmelden bij Powerpeers? Vul jouw gegevens in, en stap onmiddellijk over naar een goedkoop gas en licht pakket. Wat is mijn verbruik? De onderstaande tabel is een handig hulpmiddel.

Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Overstappen naar Powerpeers

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Heb je al een Powerpeers energiepakket, en ga je verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig kenbaar maken aan de service-afdeling. Je leverancier regelt de wijziging. Loopt er nog een contract bij een andere leverancier, en wil je overstappen naar Powerpeers? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jullie volgende gas en stroom aanbiederkan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Direct Powerpeers opzeggen? Bel met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Houdt altijd rekening met opzegtermijnen en de hoogte van de boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Uitgeest, Heerde en Putten).

Goedkoopste gas-licht van Powerpeers

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Powerpeers actie met welkomstpremie

Natuurlijk wil jij overstappen naar de grootste Powerpeers aanbiedingen van juni 2024. Of jij nou gaat voor zo’n kortlopend contract, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, de korting is er altijd wel. Deze korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €140 t/m €240 (hangt af van de contracttermijn). De actuele welkomstpremie wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus aan te raden om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Deze welkomstkorting Powerpeers in juni 2024 moet jij in overweging nemen. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk alle bekende Powerpeers energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Huidige klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-powerpeers

Populaire gas en licht pakketten van Powerpeers
Powerpeers wil 100% schone en zelf opgewekte energie bereikbaar maken voor iedereen. Bekijk hier de veel gekozen pakketten.

 1. Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 2. Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 3. Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 4. Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 5. Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiecontracten van Powerpeers en bezuinig op gas en elektra!