Gas en licht vergelijken Putten Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het verstookte gas drukt zwaar op jouw energierekening. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Putten vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan je snel de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Putten [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio Putten (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Putten kan gemakkelijk bij één leverancier. Met behulp van de gaslicht-vergelijker tref je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie-aanbieder Enexis).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Gelderland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, zon, groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Putten.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Eneco, NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? Hieronder ontdek je de vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €80 – €235. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Putten vegelijken. In de tabel vind jij de gemiddelde tarieven voor populaire woningtypes en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Putten. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Putten.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,75 €133,5 €140,75
Tussenwoning €106,75 €140,75 €154,25 €165
Hoekwoning €130,5 €150,75 €167 €176,5
2 onder 1 kap €147,5 €169,25 €184,25 €193,75
Landhuis €178,75 €197,5 €212,5 €221,75
Doorsnee €121,5 €144,5 €159 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter komt dit door de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Putten? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand bekijk jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “korter douchen ” en “Korter douchen.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat probleemloos door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van veel groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Hoensbroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan à la minute de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt vlug de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste beoordeling

Opvallend veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het cijfer en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Putten.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Putten is meteen via de pc. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans gunstiger dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Benningbroek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Putten is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke producten zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Zo draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Putten vergelijken Probleemloos een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen