Gas en licht vergelijken Hoensbroek Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar is het goed om te bekijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Hoensbroek vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruik in. Dankzij deze website kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hoensbroek [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Heerlen (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Hoensbroek is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Geholpen door de vergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Vattenfall vergelijken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit EU, grijs, wind, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Hoensbroek.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? In de opsomming zie je de huidige scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren behoorlijk per gezin. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €110 tot €175. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hoensbroek vegelijken. In de tabel bekijk je aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Hoensbroek. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref je het geschatte energieverbruik in de regio Heerlen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €122,75 €133 €142,5
Tussenwoning €107 €139,25 €154 €163,75
Hoekwoning €130,75 €151,5 €168 €179
2 onder 1 kap €146,75 €169,25 €183,75 €194
Vrijstaand €177 €199,75 €214 €221,75
Standaard €124,25 €145,5 €160,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal komt dit door de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Normaal zijn stroomproblemen heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Hoensbroek? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en/of Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie beperken is te doen op diverse manieren. Bijgaand zie je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “haal opladers uit het stopcontact ” en “Korter douchen.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Remeha, AWB, Atag of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit vlug met onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Tegenwoordig vind je velerlei verantwoorde installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Baarn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Meer en meer huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hoensbroek.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer altijd de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hoensbroek werkt probleemloos via de pc. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans scherper dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Sint Jansklooster afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hoensbroek is ook mogelijk door geld te steken in groene oplossingen als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Hoensbroek vergelijken Direct een gas en licht contract aanvragen + afsluiten