Gas en licht vergelijken Benningbroek Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Benningbroek vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruiksgegevens in. Op basis van de vergelijker kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Benningbroek [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Medemblik (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Benningbroek doe je wel bij één partij. Dankzij onze tool achterhaal je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstappen Qwint).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, wind, groen uit NL, groen uit EU, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Benningbroek.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Essent, NLE of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent? In de kolommen hierna zie je onze populaire energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €110 en €155. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan met de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Benningbroek vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de gemiddelde kosten voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Benningbroek. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Medemblik.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €121,75 €132,75 €140,25
Tussenwoning €106,5 €141,25 €154 €164,25
Hoekwoning €132,25 €151,75 €169,25 €176,5
2 onder 1 kap €145,75 €168,5 €183,25 €192,5
Vrijstaand €178,25 €198,5 €214,75 €223
Modaal €122 €145,5 €160,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaal zijn stroomproblemen binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Benningbroek? Of je nu klant bent bij Greenchoice en Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina achterhaal je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “nemen van ledverlichting ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij moeiteloos door gebruik van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kun jij gebruik maken van interessante duurzame installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Sint Jansklooster vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van onder andere zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Sommige Nederlanders willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je de totale beoordeling en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Benningbroek.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Benningbroek werkt moeiteloos online. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen als je meer gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Leimuiderbrug afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Benningbroek gebeurt ook door te investeren in groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Benningbroek vergelijken Snel online een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen