Gas en licht van Qwint Vergelijk gaslicht en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in gas en licht van Qwint? Middels onze specialisten bekijk jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juli 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt vlug het goedkoopste Qwint contract dat geschikt is voor je behoeften. Overstappen gaat simpel en is zo gepiept. Je vindt hier veel tijdelijke kortingsacties die men standaard niet bij Qwint kan scoren.

Complete vergelijking

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €315 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas en elektra!

Goedkoopste gas licht pakket Qwint afsluiten

Willen jullie overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Qwint? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, energiegebruik en ander zoekwensen in. Ga links met je muis naar “Qwint”. Jij ziet nu accuraat het betaalbaarste contract dat matcht met jouw eisen. Tip: beperkt je niet tot de prijzen van energie. Let ook goed op vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €140 voordeel (bezoek ook Oxxio of DELTA).

Gas en elektriciteit Qwint vergelijken (tarieven juli 2024)

Qwint is een grote aanbieder van gas en stroom. Deze energiemaatschappij verkoopt pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Tip: stap over naar het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Eigenlijk is elke jaar overstappen interessant. Onderaan de streep ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je aanmelden bij Qwint? Begin dan met onze vergelijker, en stap moeiteloos over naar een voordelig gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt is een handig hulpmiddel.

Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 personen 2.275 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.050 m³

Overstappen naar Qwint

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: bestellen en aansluiten. Heb je al een Qwint energiepakket, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar de service-afdeling. De medewerker zorgt voor het overzetten van het huidige contract. Neem je nog energie af bij een andere aanbieder, maar wil je wel overstappen naar Qwint? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Je nieuw gekozen stroom en gas aanbieder kan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Vandaag Qwint opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Waalre, Heerlen en Renswoude).

Goedkoopste gas-licht van Qwint

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Qwint actie met welkomstpremie

Verklaarbaar wil jij overstappen naar de voornaamste Qwint aanbiedingen van juli 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3- of 5 jarig contract, je kunt altijd korting krijgen. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €105 tot €255 (hangt af van de contracttermijn). De beloofde welkomstpremie zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Jouw welkomstkorting Qwint in juli 2024 moet jij in overweging nemen. Het is tijd voor actie! Klik op “vergelijken”, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle Qwint energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen wel korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-qwint

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiecontracten van Qwint en bespaar op stroom en gas!