Gas en licht vergelijken Waalre Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar loont het om te analyseren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Waalre vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waalre [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Waalre (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Waalre is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check overstapbonus Leon Zeewolde).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Waalre.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Essent of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst vind jij diverse scherpe energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €105 en €165. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Waalre vegelijken. Hieronder tref jij aannemelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Waalre. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Waalre.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €122,75 €131,25 €143
Tussenwoning €107,25 €139,5 €154,25 €162,5
Hoekwoning €129,5 €149,25 €167,25 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €168,75 €182 €193
Villa €179,5 €199,75 €213,75 €223,5
Doorsnee €123,25 €145,5 €159,5 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Waalre? Dit is niet afhankelijk van Engie en/of Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Bijgaand vind je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je à la minute aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kan je profiteren van verschillende duurzame producten die op lage kosten draaien. Neem nou zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Nieuwer Ter Aa vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan binnen no-time de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van o.a. windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Sommige huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie is onmisbaar. Daarvoor raadpleeg je het cijfer en recente comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Waalre.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer daarom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waalre is moeiteloos online. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn altijd lager dan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden in het geval je meer gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Glane afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Waalre kan natuurlijk door geld te steken in groene systemen zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Waalre vergelijken Gemakkelijk een gas & stroom contract afsluiten & aanvragen