Gas en licht van Leon Zeewolde Vergelijk gaslicht en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over gas en licht van Leon Zeewolde? Via de adviestool vind je de huidige welkomstkortingen van juni 2024 voor alle pakketten en contracten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt vlug het goedkoopste Leon Zeewolde contract dat aansluit op jullie eisen. Overstappen van energie gaat handig en snel. Jullie spotten alle exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij Leon Zeewolde kan afsluiten.

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van E.ON tot Innova Energie.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €265 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Leon Zeewolde afsluiten

Kunnen jullie overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Leon Zeewolde? Dat is niet moeilijk als je onze vergelijker gebruikt. Geef je straatnaam, schatting van energieverbruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Leon Zeewolde”. Zo bekijk je ogenblikkelijk het meest aantrekkelijke contract dat rijmt met jullie behoeften. Goed om te weten: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstbonussen. Op diverse contracten krijg je wel tot €200 voordeel (lees ook verder over Greenchoice of Endinet Groep).

Gas en elektriciteit Leon Zeewolde vergelijken (tarieven juni 2024)

Leon Zeewolde is een landelijke verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier biedt allerlei soorten contracten. Onder andere het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Handig: selecteer het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. Concreet is elke jaar overstappen interessant. Per slot van rekening realiseer je de maximale besparing. Gaan jullie je aanmelden bij Leon Zeewolde? Vul jouw gegevens in, en stap probleemloos over naar het voordeligste gas en licht pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? De onderstaande tabel biedt hulp.

Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.025 m³

Overstappen naar Leon Zeewolde

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Ben jij al gebonden aan een Leon Zeewolde energiepakket, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon melden bij een medewerker. De aanbieder draagt zorg voor de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt er nog een contract bij een andere energieleverancier, en ben je van plan over te stappen naar Leon Zeewolde? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw toekomstige stroom en gas aanbieder doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Wil jij Leon Zeewolde opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en de hoogte van de boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Het harde, Hardenberg en Oldenzaal).

Vind het goedkoopste gas-licht van Leon Zeewolde

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Leon Zeewolde actie met welkomstpremie

Natuurlijk sluit jij je abonnement over naar de voornaamste Leon Zeewolde aanbiedingen van juni 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan kortlopend contract, of een 3- of 5 jarig contract, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting noemen we ook wel welkomstkorting. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €145 tot €215 (ligt aan het type contract). Jouw welkomstpremie ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus aan te raden om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Deze welkomstkorting Leon Zeewolde in juni 2024 moet jij in overweging nemen. Waar wacht je nog op? Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk de Leon Zeewolde energiecontracten voor de beste aanbieding. Let op: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten ontvangen wel korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-leon-zeewolde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiecontracten van Leon Zeewolde en bespaar op stroom en gas!