Gas en licht vergelijken Oldenzaal Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden loont het om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Oldenzaal vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldenzaal [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Oldenzaal (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Oldenzaal kan gelukkig wel bij één organisatie. Dankzij onze tool vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk korting bij Vrijopnaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, grijs, groen uit NL, wind, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oldenzaal.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco of Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna bekijk je een aantal vaak gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren flink per gezin. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €90 tot €215. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Oldenzaal vegelijken. In de tabel detecteer je de gemiddelde prijzen voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oldenzaal. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oldenzaal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €123,25 €131 €141,75
Tussenwoning €109,25 €141 €153,75 €163,25
Hoekwoning €130,5 €152 €166,75 €179
2 onder 1 kap €145,5 €168,25 €181,25 €191,5
Landhuis €176,5 €197,75 €215,25 €223
Doorsnee €124 €146 €158,75 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oldenzaal? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy en/of Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Rolluiken gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Atag of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Deze vind je vandaag nog aan de hand van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik zijn er verschillende “groene” producten waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Grootegast vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval à la minute de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald nu de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Overijssel) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste beoordeling

Een deel van de consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en recente meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Oldenzaal.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bekijk altijd het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldenzaal gaat moeiteloos door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig voordeliger dan die voor consumenten. De korting kan flink oplopen als je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Aalst afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oldenzaal? Dat kan door te investeren in “groene” producten als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oldenzaal vergelijken Makkelijk & snel een gas en stroom abonnement aanvragen en afsluiten