Gas en licht vergelijken Grootegast Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energierekening. Hierom is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Grootegast vergelijken? Geef je woongegevens en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Grootegast [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest cruciale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Grootegast (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Grootegast is gewoon mogelijk bij één partij. Via deze website achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de stappen hieronder (of check NLE gas).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Grootegast.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna bekijk je diverse veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €95 – €150. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Grootegast vegelijken. In het schema hieronder tref jij de doorsnee energiekosten voor populaire klasse woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Grootegast. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema tref je het geschatte energieverbruik in de regio Grootegast.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121,25 €132,25 €140,5
Tussenwoning €109,25 €140,25 €154,5 €163,75
Hoekwoning €131,75 €149,5 €169,25 €179,5
2 onder 1 kap €145,5 €169 €184 €192,25
Vrijstaand €177,25 €197,5 €214,75 €224,25
Doorsnee €124,25 €146,5 €161 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (bijv. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Grootegast? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand vind jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijv. “gebruik niet de standby modus ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, Atag of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij vandaag nog met onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment vind je verschillende duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Zoeterwoude vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval probleemloos de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van 0groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het eindcijfer en de laatste recensies van klanten voor energiebedrijven Grootegast.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer dus jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Grootegast gaat direct via de pc. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Rekken afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Grootegast? Doe dit door te investeren in verantwoorde oplossingen als biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Grootegast vergelijken Probleemloos een gas & elektra contract afsluiten en aanvragen