Gas en licht vergelijken Zoeterwoude Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden loont het om te vergelijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Zoeterwoude vergelijken? Voer je adres en ook verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zoeterwoude [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de regio Zoeterwoude (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Zoeterwoude is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Dankzij de energievergelijker tref je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk beoordeling DELTA).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Zoeterwoude.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE? Hieronder tref je de huidige vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €105 – €250. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zoeterwoude vegelijken. Via de volgende tabel tref je de gemiddelde tarieven voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Zoeterwoude. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Zoeterwoude.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €123,5 €132,75 €141,75
Tussenwoning €106,25 €141,25 €155,25 €163
Hoekwoning €132,25 €150 €168,25 €178,5
2 onder 1 kap €145,5 €169 €181,5 €192,75
Bungalow €179,25 €197,5 €213,5 €221,25
Doorsnee €121,75 €146,5 €160,5 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken beëindigd. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Zoeterwoude? Of je nu klant bent bij Greenchoice en/of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website tref jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Zoals “de verwarming omlaag doen ” en “Een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, Atag of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij vlug d.m.v. onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is gewoon duur. Op het ogenblik vind je diverse “groene” installaties waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder is het beste? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Papenhoven vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan eenvoudig de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Of willen jullie energiepakketten met bijv. zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Steeds meer huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Om hier achter te komen check je het cijfer en recentelijke beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Zoeterwoude.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk altijd de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zoeterwoude werkt binnen no-time online. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn doorgaans betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik mag men aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Hoogblokland afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Zoeterwoude kan natuurlijk door te investeren in verantwoorde systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Zoeterwoude vergelijken Makkelijk & snel een gas en licht abonnement aanvragen + afsluiten