Gas en licht vergelijken Papenhoven Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energiekosten. Daarom is het verstandig om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Papenhoven vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kan jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Papenhoven [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest vitale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een totaal abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Sittard-Geleen (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Papenhoven doe je wel bij één bedrijf. Met behulp van onze tool tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over energiebedrijf Westland Infra).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, zon, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Papenhoven.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Essent, NLE, Eneco, Vattenfall, Greenchoice of Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder ontdek je een aantal veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren enorm per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €100 tot €215. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Papenhoven vegelijken. Onderstaand achterhaal je de doorsnee kosten voor populaire soorten woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Papenhoven. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €120,5 €133,5 €140,75
Tussenwoning €107,25 €139 €152,25 €163,25
Hoekwoning €129,75 €152 €168,5 €176,5
2 onder 1 kap €145,5 €169,75 €184 €194,5
Bungalow €178,75 €199,5 €213,5 €223,75
Standaard €124,25 €146 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is een stroomprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Papenhoven? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond en UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “haal opladers uit het stopcontact ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of koop een HR-ketel van Nefit, Remeha, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij vlug door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Vandaag de dag vind je veel milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is het beste? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Hernen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan zonder problemen de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste waardering

Enkele contractanten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en nieuwe recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Papenhoven.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer altijd de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Papenhoven is nu via de pc. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik mag men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Barchem afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Papenhoven? Dat kan door te investeren in verantwoorde producten zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zo draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Papenhoven vergelijken Snel een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen