Gas en licht van DELTA Vergelijk gaslicht en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van DELTA? Middels onze tool doorzoek je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van maart 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt binnen no-time het goedkoopste DELTA contract dat voldoet aan je behoeften. Overstappen gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Jij checkt alle tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van DELTA kan afsluiten.

Compleet aanbod

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Engie tot en met Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas en elektra!

Goedkoopste gas licht pakket DELTA afsluiten

Willen jullie overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van DELTA? Dat is eenvoudig gedaan als je onze vergelijker gebruikt. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en overige wensen in. Activeer het filter “DELTA”. Zo bekijk je ogenblikkelijk het goedkoopste contract dat rijmt met jouw ideaalplaatje. Advies: beperkt je niet tot de kosten per kWh en m3. Denk ook aan verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag. Bovendien moet je goed letten op welkomstkortingen. Bij sommige leveranciers ontvang je tot wel €250 voordeel (ga verder naar Anode Energie of Powerpeers).

Gas en elektriciteit DELTA vergelijken (tarieven maart 2024)

DELTA is een grote verstrekker van gas en stroom. Dit bedrijf verkoopt verschillende soorten pakketten. Onder andere het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Belangrijk: stap over naar het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. In de praktijk is elke jaar overstappen interessant. Onderaan de streep is dat het goedkoopst! Direct aanmelden bij DELTA? Vul de vergelijker in, en stap à la minute over naar het voordeligste gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel is een handig hulpmiddel.

Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.150 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 2.075 m³

Overstappen naar DELTA

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? In dit geval is het niet moeilijk: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Heb je al een DELTA energiepakket, en ga je verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch melden bij je leverancier. Het team draagt zorg voor de adreswijzigingen. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, maar wil je wel overstappen naar DELTA? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. De aanstaande stroom en gas aanbieder doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Vandaag DELTA opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd de geldende opzegtermijn en eventuele boetes wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Diemen, Ede en Maassluis).

Check het goedkoopste gas-licht van DELTA

 1. Voer jouw locatie in
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

DELTA actie met welkomstpremie

Uiteraard ben jij benieuwd naar de voornaamste DELTA aanbiedingen van maart 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), je kunt altijd korting krijgen. Deze extra korting noemen we ook wel welkomstkorting. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €100 t/m €205 (voor lange contract krijg je meer). De geldende welkomstpremie gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Deze welkomstbonus DELTA in maart 2024 moet jij in overweging nemen. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote DELTA energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Huidige klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-delta

Bekijk de beste energiecontracten uit Zeeland

 1. Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 2. Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 3. Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 4. Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 5. Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 6. Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 7. Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 8. Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 9. Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 10. Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 11. Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 12. Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 13. Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van DELTA en bespaar op licht en gas!