Gas en licht vergelijken Ede Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het verstookte gas drukt zwaar op jouw energienota. Daarom is het slim om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Ede vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Middels onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ede [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van één compleet abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Ede (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Ede kan gelukkig wel bij één organisatie. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Allure Energie aanbieding).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ede.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna tref jij de veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen flink per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €100 en €190. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ede vegelijken. Onderstaand achterhaal je mogelijke kosten voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Ede. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand zie je het geschatte energieverbruik in de regio Ede.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,25 €130,75 €143,25
Tussenwoning €107,25 €140,75 €154 €165
Hoekwoning €129,5 €150 €168,25 €179
2 onder 1 kap €145,25 €168,5 €183,75 €194,5
Landhuis €177,5 €197,75 €213 €221,25
Modaal €121,25 €144,5 €160,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is een stroomprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ede? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA en Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, Vaillant of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij onmiddellijk door het toepassen van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van veel groene producten die goedkoop verwarmen. Onder andere zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Wachtum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Gelderland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende waardering

Opvallend veel huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Ede.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer daarom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ede is onmiddellijk online. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen groter worden als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Nuland afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ede? Dat kan door te gaan voor duurzame systemen zoals o.a. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Ede vergelijken Simpel een gas en elektra abonnement aanvragen en afsluiten