Gas en licht vergelijken Wachtum Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden loont het om te bekijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Wachtum vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind jij probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wachtum [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Coevorden (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Wachtum doe je wel bij één maatschappij. Met behulp van onze tool zie je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over overstapbonus Qurrent).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, groen, zon, grijs, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wachtum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? Hierna detecteer je een aantal veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen aanmerkelijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €75 – €245. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Wachtum vegelijken. Hieronder bekijk jij de gemiddelde tarieven voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wachtum. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Coevorden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,75 €131,5 €142,5
Tussenwoning €106,75 €139,75 €155,25 €163,75
Hoekwoning €130,25 €150 €167 €178,5
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €183,75 €194,25
Vrijstaand €176,5 €199,75 €213,25 €221,75
Doorsnee €121,25 €146,75 €158,5 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Wachtum? Of je nu stroom afneemt bij E.ON en Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website vind je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of koop een HR-ketel van Atag, AWB, Vaillant, Remeha of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij eenvoudig door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kun jij gebruik maken van diverse milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Nieuwkuijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan à la minute de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende reviews

Een groeiend aantal huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om dit te weten te komen raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Wachtum.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk dus de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wachtum kan vlug via internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De tarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn doorgaans betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen als je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Goirle afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Wachtum? Dat kan door te investeren in milieuvriendelijke installaties zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Wachtum vergelijken Gemakkelijk een stroom & gas contract aanvragen & afsluiten