Gas en licht vergelijken Nieuwkuijk Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden is het verstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Nieuwkuijk vergelijken? Vul jouw locatie en ook geschatte verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je direct de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwkuijk [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Heusden (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Nieuwkuijk doe je wel bij één maatschappij. D.m.v. de gaslicht-vergelijker detecteer je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek aanbiedingen van HVC).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, groen uit EU, zon, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nieuwkuijk.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? Hieronder ontdek je diverse meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €100 en €225. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Nieuwkuijk vegelijken. In onderstaand schema zie je de doorsnee prijzen voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwkuijk. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Heusden.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €121,75 €130,25 €141,5
Tussenwoning €108 €139,25 €154 €164,25
Hoekwoning €130,25 €150 €168,5 €176,5
2 onder 1 kap €147,25 €170,25 €182,25 €192,25
Landhuis €177,5 €200,25 €215,25 €224,25
Standaard €121,25 €147,5 €159,25 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Vaak zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nieuwkuijk? Of je nu klant bent bij DELTA en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “wassen op 30 graden ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, Remeha, Nefit of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je moeiteloos via onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er allerlei “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag uitstekende service, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Garderen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan simpelweg de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt meteen de goedkoopste maatschappij (die werken in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Sommige contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor lees je het klantcijfer en actuele comments van klanten voor energiebedrijven Nieuwkuijk.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer daarom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwkuijk werkt eenvoudig via de pc. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De kosten worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan sterk oplopen als je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik mag je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Zaltbommel afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Nieuwkuijk is ook mogelijk door te beleggen in groene systemen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Nieuwkuijk vergelijken Nu een gas en elektra abonnement aanvragen + afsluiten