Gas en licht vergelijken Zaltbommel Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het verstookte gas heeft veel invloed op de energiekosten. Daarom is het goed om te analyseren welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Zaltbommel vergelijken? Geef je woongegevens + verbruik in. Middels de energievergelijker kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zaltbommel [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de basis voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de regio Zaltbommel (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Zaltbommel kan gemakkelijk bij één aanbieder. Middels de gaslicht-vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk review Engie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, wind, grijs, groen uit EU, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zaltbommel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie of ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers? Hierna achterhaal jij de scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen behoorlijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €120 – €155. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zaltbommel vegelijken. In de tabel ontdek je de gemiddelde tarieven voor populaire type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Zaltbommel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Zaltbommel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €123,25 €131 €140,5
Tussenwoning €106,75 €139,75 €152,75 €164,25
Hoekwoning €130,75 €149,5 €168,25 €177,25
2 onder 1 kap €146,25 €169,5 €182,5 €191,75
Bungalow €176,75 €198,25 €213,25 €224,5
Modaal €123,5 €144,5 €158,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Zaltbommel? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand achterhaal je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Remeha, Vaillant, Atag of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je eenvoudig middels onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment bestaan er interessante “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Nederland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Oudemirdum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval snel de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Gelderland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende recensies

Veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Zaltbommel.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer altijd de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zaltbommel werkt gemakkelijk door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden als je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hillegom afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Zaltbommel? Doe dit door te kiezen voor groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Zaltbommel vergelijken Vandaag nog een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen