Gas en licht van Engie Vergelijk gaslicht en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over gas en licht van Engie? Op de zoekmachine bekijk jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van maart 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet probleemloos het goedkoopste Engie contract dat aansluit bij jouw wensen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en is zo gepiept. Jij bekijkt hier tijdelijke acties die jij niet via de normale weg bij Engie kan afsluiten.

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Essent tot Oxxio.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Engie afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van Engie? Dat gaat zonder moeite middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Klik links op het merk “Engie”. Je checkt nu gauw het meest aantrekkelijke contract dat rijmt met jouw wensen. Tip: de kosten worden niet enkel bepaald door een tarief voor verbruikt stroom + gas. Denk ook aan verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkortingen. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €165 korting (klik door naar E.ON of Vandebron).

Gas en elektriciteit Engie vergelijken (tarieven maart 2024)

Engie is een grote leverancier van gas en stroom. Deze energieaanbieder verkoopt contracten voor elk type huishouden. Denk aan een modelcontract, variabele en vaste tarieven, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. Feitelijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Want op die manier is dat het voordeligst! Direct aanmelden bij Engie? Open onze vergelijker, en stap snel over naar een goedkoop gas en licht pakket. Wat is mijn verbruik? De tabel hieronder biedt ondersteuning.

Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Engie

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe woningen geldt: afsluiten en leveren. Heb je al een Engie energiepakket, en ga je verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig kenbaar maken aan jullie huidige aanbieder. De medewerker draagt zorg voor de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energiemaatschappij, en ben je van plan over te stappen naar Engie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande aanbieder van stroom en gas doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Snel Engie opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Vergeet niet de geldende opzegtermijn en een boete wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Zoeterwoude, Enschede en Moerdijk).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Engie

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Engie actie met welkomstpremie

Uiteraard wil jij overstappen naar de grootste Engie aanbiedingen van maart 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1-jarige verbintenis, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, er is altijd korting te verdienen. Deze korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €170 – €215 (afhankelijk van je contracttermijn). De welkomstpremie gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus geen gek idee om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Jouw welkomstbonus Engie in maart 2024 is aantrekkelijk. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de grote Engie energiecontracten voor de beste aanbieding. Let wel: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Bestaande klanten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-engie

Populaire gaslicht pakketten van Engie

 1. ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 2. ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 3. ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 4. ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 5. ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiecontracten van Engie en bezuinig op gas en elektra!