Gas en licht vergelijken Moerdijk Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat je verstookt kom je weer tegen in de energiekosten. Hierdoor is het goed om te analyseren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Moerdijk vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Moerdijk [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf uit de omgeving Moerdijk (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Moerdijk kan gemakkelijk bij één aanbieder. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl tref jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over energie van Energieflex).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, wind, zon, groen uit EU, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Moerdijk.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE? Hierna detecteer je actuele top energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen wel per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €105 – €215. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Moerdijk vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je mogelijke kosten voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Moerdijk. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Moerdijk.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €123,25 €132,5 €142,75
Tussenwoning €108,5 €141,25 €154,5 €165,25
Hoekwoning €130,25 €151,75 €169,5 €178,5
2 onder 1 kap €144,25 €167,25 €181,75 €192,5
Villa €179,25 €200,5 €213,75 €223,75
Gemiddeld €122,25 €147 €161 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Moerdijk? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “kouder douchen ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij moeiteloos via onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van veel groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Eleveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan meteen de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten met o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste beoordeling

Sommige woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het cijfer en recentelijke meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Moerdijk.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Moerdijk kan nu in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms lager dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wijchen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Moerdijk kan natuurlijk door te investeren in groene producten zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Moerdijk vergelijken Moeiteloos een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen