Gas en licht vergelijken Eleveld Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Vandaar loont het om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Eleveld vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in. Dankzij onze tool kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eleveld [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de provincie Aa en Hunze (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Eleveld kan gelukkig wel bij één partij. Dankzij de energievergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Coteq Netbeheer aanbieding).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, zon, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Eleveld.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie, NLE of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers? Hierna detecteer je een aantal vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €100 tot €200. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Eleveld vegelijken. Onderstaand zie je de nominale prijzen voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Eleveld. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €122,5 €131 €142,25
Tussenwoning €107 €139,75 €152,25 €165,5
Hoekwoning €131,5 €152,25 €167,25 €179
2 onder 1 kap €144,25 €169 €184,25 €193
Bungalow €178,5 €199 €212,75 €223,75
Gemiddeld €124,25 €146,75 €161,25 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is een stroomprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Eleveld? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie of Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij ogenblikkelijk op basis van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit meerdere verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Bijv. warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Wehe-den Hoorn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan ogenblikkelijk de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem daarvoor de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste recensies

Veel mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Eleveld.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer altijd de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eleveld werkt direct online. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen groter worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Olst afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Eleveld? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke producten zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zo draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Eleveld vergelijken Probleemloos een gas en elektra contract afsluiten + aanvragen