Gas en licht van Energieflex Vergelijk gaslicht en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over gas en licht van Energieflex? Door de zoekmachine bekijk jij de meest interessante welkomstkortingen van juni 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft moeiteloos het goedkoopste Energieflex contract dat geschikt is voor je verbruikt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en probleemloos. Je doorzoek hier exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij Energieflex kan bestellen.

Alle maatschappijen

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Engie tot aan Vandebron.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €315 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas en elektra!

Goedkoopste gas licht pakket Energieflex afsluiten

Mogen jullie overstappen naar het goedkoopste gas licht pakket van Energieflex? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Geef je straatnaam, verbruik en andere wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Energieflex”. Zo zoek je gelijk het meest aantrekkelijke contract dat in lijn is met jouw eisen. Let op: kijk niet alleen naar de prijzen van energie. Let ook goed op verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten. En check te allen tijde ook de welkomstbonussen. Voor sommige energiepakketten profiteer je al gauw van €120 voordeel (ga verder naar DELTA of UnitedConsumers).

Gas en elektriciteit Energieflex vergelijken (tarieven juni 2024)

Energieflex is een erkende dienstverlener van gas en stroom. Deze energiemaatschappij hanteert pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Let op: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep betaal je dan het minst voor energie! Gaan jullie je aanmelden bij Energieflex? Open onze vergelijker, en stap probleemloos over naar het voordeligste gas en licht pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder kan je helpen.

Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 625 m³
2 personen 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Energieflex

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe woningen geldt: aanvraag plaatsen en starten. Is er reeds sprake van een Energieflex energiepakket, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon doorgeven aan jullie huidige aanbieder. Het team draagt zorg voor de ondersteuning voor het oversluiten. Neem je nog energie af bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar Energieflex? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Jouw “nieuwe” gas en stroom leverancierdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Direct Energieflex opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd de actuele opzegtermijn en een boete wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Zoetermeer, Enkhuizen en Middelburg).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Energieflex

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energieflex actie met welkomstpremie

Vanzelfsprekend sluit jij je abonnement over naar de voornaamste Energieflex aanbiedingen van juni 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig (kortlopend) abonnement, of kiest voor een lange periode (3 jaar), je kunt altijd korting krijgen. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €165 t/m €230 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De welkomstpremie wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus verstandig om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De actuele welkomstbonus Energieflex in juni 2024 is weer interessant. Stap vandaag nog over. Ga naar de vergelijkpagina, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle Energieflex energiecontracten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Bestaande klanten ontvangen wel korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-energieflex

Een greep uit het actuele aanbod

 1. EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 2. EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 3. EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 4. EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 5. EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Energieflex en betaal minder voor gas en licht!