Gas en licht vergelijken Zoetermeer Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het slim om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Zoetermeer vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verwachte gas-licht verbruik in. Via deze website kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zoetermeer [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de belangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier uit de omgeving Zoetermeer (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Zoetermeer doe je wel bij één partij. Aan de hand van de energievergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek beoordeling De Vastelastenbond).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, zon, grijs, wind, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Zoetermeer.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, NLE, Essent, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? In de opsomming detecteer je onze meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen wel per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €100 – €185. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan met de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Zoetermeer vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zoetermeer. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Zoetermeer.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122,25 €133 €143
Tussenwoning €107,25 €140,5 €152,75 €163,5
Hoekwoning €129,75 €150,25 €167,75 €179
2 onder 1 kap €145,75 €170,5 €183 €193
Vrijstaand €176,25 €198,25 €215,25 €223,5
Standaard €122,5 €146,25 €160 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (o.a. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Zoetermeer? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy of Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder ontdek je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “kouder douchen ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Atag, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij ogenblikkelijk op basis van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op dit moment zijn er verschillende groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Papendrecht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (actief in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Opvallend veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de gemiddelde cijfers en de laatste beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Zoetermeer.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer daarom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zoetermeer is direct via internet. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig lager vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden zodra je veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Hoog-Keppel afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Zoetermeer? Doe dit door te kiezen voor groene oplossingen zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Zoetermeer vergelijken A la minute een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen