Gas en licht van UnitedConsumers Vergelijk gaslicht en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over gas en licht van UnitedConsumers? Via de vergelijker doorzoek je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van maart 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt à la minute het goedkoopste UnitedConsumers contract dat past bij je verbruikt. Overstappen gaat gemakkelijk en prettig. Jullie spotten alle tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van UnitedConsumers kan afsluiten.

Complete vergelijking

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan UnitedConsumers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket UnitedConsumers afsluiten

Kan jij overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van UnitedConsumers? Dat is eenvoudig gedaan met behulp van onze vergelijker. Geef je straatnaam, gas & stroomverbruik en additionele wensen in. Selecteer aan de linkerkant “UnitedConsumers”. Jij ziet nu gauw het betaalbaarste contract dat aansluit bij jullie behoeften. Goed om te weten: kijk verder dan alleen de kosten per kWh en m3. Let ook goed op vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Voor sommige energiepakketten ontvang je tot wel €230 korting (check ook Powerpeers of E.ON).

Gas en elektriciteit UnitedConsumers vergelijken (tarieven maart 2024)

UnitedConsumers is een gangbare verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier biedt allerlei soorten contracten. Onder andere het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk is elke jaar overstappen interessant. Want op die manier ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je aanmelden bij UnitedConsumers? Vul jouw gegevens in, en stap onmiddellijk over naar een voordelig gas en licht pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht hieronder biedt ondersteuning.

Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 1.950 m³

Overstappen naar UnitedConsumers

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Ben jij al gebonden aan een UnitedConsumers energiepakket, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch aangeven aan een medewerker. Het team verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Heb je te maken met een contract bij een andere aanbieder, en wens je een overstap naar UnitedConsumers? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw “nieuwe” gas en stroom aanbiederkan hierin ondersteunen.

Contract opzeggen
Wil jij UnitedConsumers opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of gebruik de opzegbrief hiervoor. Vergeet niet de opzegtermijn en boeteconstructies bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Waalwijk, Hellendoorn en Ridderkerk).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van UnitedConsumers

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Wens je groene of grijze stroom?
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

UnitedConsumers actie met welkomstpremie

Logischerwijs sluit jij je abonnement over naar de beste UnitedConsumers aanbiedingen van maart 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting op energie noemen we ook wel welkomstkorting. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €105 tot €220 (voor lange contract krijg je meer). De geldende welkomstpremie zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De beloofde welkomstbonus UnitedConsumers in maart 2024 moet je zeker eens bekijken. Waar wacht je nog op? Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote UnitedConsumers energiecontracten voor de beste aanbieding. Let op: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-unitedconsumers

Maak een keuze uit onderstaande 2 populaire contracten

  1. UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
  2. UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van UnitedConsumers en bespaar op licht en gas!