Gas en licht vergelijken Waalwijk Direct leveranciers vergelijken en bespaar €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gasverbruik heeft veel invloed op de energiekosten. Hierom loont het om te analyseren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Waalwijk vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waalwijk [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Waalwijk (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Waalwijk is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstapbonus MAIN Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, groen uit NL, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Waalwijk.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Essent of Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder tref je actuele veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren behoorlijk per huishouden. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €80 tot €195. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Waalwijk vegelijken. In de tabel bekijk je de gemiddelde prijzen voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Waalwijk. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Waalwijk.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €120,5 €133 €142,25
Tussenwoning €106,25 €141,25 €153,25 €164,75
Hoekwoning €131,75 €150 €167 €177,75
2 onder 1 kap €144,75 €167,5 €183,75 €192,75
Landhuis €177,25 €200 €214,25 €224,5
Modaal €121,5 €147,5 €159,25 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans zijn stroomproblemen binnen een paar minuten weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Waalwijk? Of je nu klant bent bij Fenor en MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website bekijk je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “wassen op 30 graden ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, Intergas of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je onmiddellijk d.m.v. onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Tegenwoordig vind je interessante verantwoorde installaties die goedkoop verwarmen. O.a. infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Nieuwerbrug aan den Rijn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan moeiteloos de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je treft vandaag nog de goedkoopste leverancier (uit Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Enkele contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Waalwijk.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waalwijk gaat probleemloos via de pc. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan groter worden wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Glimmen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Waalwijk kan natuurlijk door te kiezen voor groene oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Waalwijk vergelijken Vandaag nog een licht en gas contract aanvragen en afsluiten