Gas en licht vergelijken Nieuwerbrug aan den Rijn Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energienota. Hierdoor is het slim om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Nieuwerbrug aan den Rijn vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Op basis van onze tool kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwerbrug aan den Rijn [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Bodegraven-Reeuwijk (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Nieuwerbrug aan den Rijn doen de meesten bij één bedrijf. Met behulp van de vergelijker zie je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk aanbiedingen van Energiedirect.nl).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, zon, wind, grijs, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent? In de opsomming bekijk jij actuele veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen behoorlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €95 – €225. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Nieuwerbrug aan den Rijn vegelijken. In het schema hieronder tref jij de gemiddelde prijzen voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwerbrug aan den Rijn. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Bodegraven-Reeuwijk.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122,75 €131 €141
Tussenwoning €108,75 €139,5 €154 €163
Hoekwoning €130,75 €150 €167,25 €179,25
2 onder 1 kap €146,75 €169,25 €182,75 €193,75
Bungalow €178,25 €200,25 €213,25 €221,25
Modaal €121,75 €145,25 €160,5 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nieuwerbrug aan den Rijn? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. O.a. “let op het energielabel ” en “Stel je vriezer niet te koud af.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je zonder problemen door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Vandaag de dag is er keuzen uit aantrekkelijke groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Neem nou zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Froombosch vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan à la minute de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende waardering

Opvallend veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor check je het klantcijfer en recente reviews van klanten voor energiebedrijven Nieuwerbrug aan den Rijn.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele details over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwerbrug aan den Rijn kan gemakkelijk online. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan sterk oplopen in het geval je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Ypecolsga afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nieuwerbrug aan den Rijn gebeurt ook door te beleggen in duurzame producten zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Nieuwerbrug aan den Rijn vergelijken Nu een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen